За Cortner Design

Повече от 25 години CORTNER Design е на българския пазар като вносител на мебели за сядане от Италия, Чехия и Полша. Нашата фирма залага на качеството на предлаганите мебели и компоненти. Най-новите технологии и иновативни материали са приложени в изработката на диваните и модулните гарнитури в отделните серии. Обект на особено внимание представляват седални възглавници с високоеластична пяна – HR32 kg/m³, HR35 kg/m³; или сандвич система с HR+PUR пяна за комфортно сядане. При някои модели се използва BONELL или POCKET SPRING пружинна система. В облегалните възглавници се използва и силиконов пух, гъши пух или високоеластична пяна.

По-голяма част от моделите са модулни дивани, така че при зададени от клиента размери и функции, можем да предоставим различни варианти на дивана, както и клас дамаски, отговарящи на търсенето.

Дамаските са висококачествени и с висока степен на издръжливост. Новост представляват дамаските, разработени чрез нанотехнологии, позволяващи почистване на петна само с вода или сапунен разтвор – т.нар. EASYCLEAN, съответно AQUACLEAN технология.

Имаме удоволствието да бъдем на Ваше разположение с професионален съвет, базиран  на нашия опит и внимание към детайлите. Бъдете наши гости на адрес: София, ул. Никола Габровски 108.

Облегални възглавници

Силиконов пух

– проектирани и изпълнени на секции с различна плътност за повече комфорт и запазване на формата в течение на времето.

Полиуретанова пяна

– Облегални възглавници с висококачествена полиуретанова пяна, обвита с акрил-фибърна вата.

Гъши пух

– Облегални възглавници с пълнеж от гъши пух в сепарирани секции за предотвратяване на свличане.

Седални възглавници

Pocket Spring

– Pocket Spring система – при това изпълнение всяка отделна вертикална пружина е в отделен джоб за повече комфорт и еластичност срещу слягане. Pocket Spring системите се изпитват при натоварване от 300.000 цикъла. От 2011 г. тази система е стандартна за моделите MODERN (не важи за моделите със свалящи се калъфи).

Полиуретанова пяна

– Седални възглавници от високоеластична полиуретанова пяна – 35/40 кг/м³ на отделни пластове за повече еластичност и комфорт. Долната зона на седалката е с по-твърд полиуретан, а горната е с по-мека полиуретанова пяна

Гъши пух

– Седални възглавници с пълнеж от гъши пух за изключителен комфорт.