За Cortner Design

Повече от 24 години CORTNER Design е на българския пазар като вносител на мебели за сядане от Италия, Чехия и Полша. Нашата фирма залага на качеството на предлаганите мебели и компоненти. Най-новите технологии и иновативни материали са приложени в изработката на диваните и модулните гарнитури в отделните серии. Обект на особено внимание представляват седални възглавници POCKET SPRING (пружинни системи), високоеластична полиуретанова пяна, както и възглавници от висококачествен силиконов пух, гъши пух или полиуретанова пяна.

Представените модели дивани са тапицирани с италианска естествена кожа – нормална дебелина и FULL GRAIN изпълнение за повече комфорт.

Дамаските са висококачествени и с висока степен на издръжливост. Новост представляват дамаските, разработени чрез нанотехнологии, позволяващи почистване на петна само с вода или сапунен разтвор – т.нар. EASY AQUA CLEAN технология.

Имаме удоволствието да бъдем на Ваше разположение с професионален съвет, базиран  на нашия опит и внимание към детайлите. Бъдете наши гости на адрес: София, ул. Сребърна 22 (кв. Хладилника, на около 350м от PARADISE Center)

Облегални възглавници

Силиконов пух

– проектирани и изпълнени на секции с различна плътност за повече комфорт и запазване на формата в течение на времето.

Полиуретанова пяна

– Облегални възглавници с висококачествена полиуретанова пяна, обвита с акрил-фибърна вата.

Гъши пух

– Облегални възглавници с пълнеж от гъши пух в сепарирани секции за предотвратяване на свличане.

Седални възглавници

Pocket Spring

– Pocket Spring система – при това изпълнение всяка отделна вертикална пружина е в отделен джоб за повече комфорт и еластичност срещу слягане. Pocket Spring системите се изпитват при натоварване от 300.000 цикъла. От 2011 г. тази система е стандартна за моделите MODERN (не важи за моделите със свалящи се калъфи).

Полиуретанова пяна

– Седални възглавници от високоеластична полиуретанова пяна – 35/40 кг/м³ на отделни пластове за повече еластичност и комфорт. Долната зона на седалката е с по-твърд полиуретан, а горната е с по-мека полиуретанова пяна

Гъши пух

– Седални възглавници с пълнеж от гъши пух за изключителен комфорт.