За нас

Повече от 25 години CORTNER Design е на българския пазар като вносител на мебели за сядане от Италия, Чехия и Полша. Нашата компания залага на качеството на предлаганите мебели и компоненти. Най-новите технологии и иновативни материали са приложени в изработката на диваните и модулните гарнитури в отделните серии. Обект на особено внимание представляват седални възглавници POCKET SPRING (пружинни системи), високоеластична полиуретанова пяна, както и възглавници от висококачествен силиконов пух, гъши пух или полиуретанова пяна.

Представените модели дивани са тапицирани с италианска естествена кожа – нормална дебелина и FULL GRAIN изпълнение за повече комфорт. Дамаските са висококачествени и с висока степен на издръжливост. Новост представляват дамаските, разработени чрез нанотехнологии, позволяващи почистване на петна само с вода или сапунен разтвор – т.нар. EASY AQUA CLEAN технология.

Имаме удоволствието да бъдем на Ваше разположение с професионален съвет, базиран  на нашия опит и внимание към детайлите. Бъдете наши гости на адрес: София, ул. Сребърна 22 (кв. Хладилника, на около 350м от PARADISE Center).